please clik eh..

Sunday, October 19, 2008

here we go..........

Salam......................
hai........ finally i got my own blog.................
oktober 2008...
bulan ne bagaikan dunia baru buat aku...banyak perkara terjadi pada bulan oktober ne... what"s it?

1. aku dapat kerja for the first time..
walaupun aku keje sebgai pt tapi inilah sumber rezeki yang banyak membantu aku........
tika semua sedang mencari arah tujuan.....aku dapat tawaran kerja ne..tak sempat menyempat aku nak rest pas convo bulan lapan......... lucky jugaklah....sebab masih tuh aku tak sambung belajar....nak keje puntak tau nak cari celah maner..hehehe


first place....... Hospital Kuala Lumpur.... memang worst la this place.... walaupun aku ne mak ayah memang cop keje hospital..tapi aku tak taulah...punya dasat HKL ne... time aku keje dalam wad tuh....pagi2 dtang jelita jer...tapi time balik..macam jerangkung......hahahhaha...tak payah lah berhigh heels........... tak nyompek2....memang kurus...ari2 ngadap patient, muka pun macam patientla....

now, aku moved on to putrajaya...lega la skit....fuhhhhhhhh

2. aku jumpa si dia...................

finally aku fall in loves w him ......... aku pun tak sangka......
datang tempat baru,jumpa kawan baru, orang baru..... almost one year.........we togather rite? and dalam bulan ne jugak aku bertukar status............ hahaha///secretunderground la bebe...

3.exam final/.............
ne memnag semak kepala aku la.......penin sey... tapi aku dah sem 5 sey...cepat tul masa berlalu... thn depan dah boleh convo..yeyyeyeyey

2 comments:

aida said...

aik...banyak nyer kau nyer peristiwa kat bulan 10. apa kata kau kawin pun bulan 10?hik hik hik. aku tgh tensen nih. pasal someone kat office. yang sangat ngok ngek. heheeheh

sarah humairah said...

hehehe...alamak..betul la uda..aper yang ko kata..my wedding is around oktober 2009... hehhehhe.kuat betul naluri ko yer