please clik eh..

Wednesday, June 1, 2011

H.a.D.i.A.h ?

tengah syok aku belek2 kelender tetiba aku nampak pulak reminder besday hubby aku
mula start migrain kepala aku ne???
nak bagi apa la tahun ne???
macam nela sindrom setiap kali besday hubby aku....
kalau ikutkan kepala aku..malas nak pikir.....ahahhahahhaha
kejam tak?

sangat susah dan borink kalau nak cari hadiah untuk lelaki
asyik 2 benda sama jer...purse,parfum, tali pinggang, baju, seluar semua dah bagi...
tapi interested hubby aku more kepada gadjet...
tapi aku manalah tahu pasal gadjet ne....
pernah dulu aku beli satu gadjet ne...beria-ria aku bawak balik
punyalah ceria hati aku ..kompem suka....

last-last tau hubby kata apa????
buat ape beli barang ne..bazirkan duit jer!
laki aku ne penjimat orangnya....pergi keje bawak bekal tiap2 ari taw...
pANTANG beli barang mahal!
adoyaiiiii! serik..serik...

korang bagilah idea skit kat aku????
tapi janganlah yang mahal-mahal sangat.....hehehehhe...kempen berjimat katakan...

penin kepala aku.....
bang oiii.... apelah nak bagi kat awak?????



blogger boy...mr.ubi or mr freaky..any  idea????huhuhuh




pak najib pun ponin pikir taw.....

7 comments:

Freaky said...

kalao bagi dia beg duit yang baru ? atau neck tie, atau kain pelikat. huhu saja bagi idea

sarah said...

semua dah bagi dan still leh guna..kalau dah rosak..memng plan nak kasik baru jer..tq mr. freaky....

black cat said...

dia suka gajet kn
bg la sarung gajet dia
snang citer bg adiah mkanan yg sedap2...
coz adek ak ckp dr bg bunga baek bg mkanan leh mkan ini bg bunga buat mati jew dah 2 xleh mkn hihih...

sarah said...

sarung gajet??? ok ..aku noted..tq..tq...

aku pernah bagi bunga kat suami aku...dia gelak beso...pastue dia kata malu abang oiii nak bawak bunga..hehehehhe

suha said...

hehe ape kata wat makan malam yg spesel?hehehe masak yg luar biase sket,pastu ada cndle lg kat atas meja..hikhik cik suha yg berangan lebih (^_^)

sarah said...

itu memang wajib buat...hehehehe,,,..takper..nanti su buat jugak..heheheh

Reen Tart Nenas said...

lagi 2 hari anniversary perkenalan saye dan hubby. tp serius, xde idea langsung hoke.