please clik eh..

Tuesday, June 7, 2011

happy weekend..........

last week banyak betol kenduri kahwin...
tapi satu pun tak dapat hadir sebab all my family  datang ke teratak burok aku kerana menghadiri majlis perkahwinan anak kepada sepupu ayah aku...

perkhawinannya dekat je..dekat dewan perbadanan putrajaya yang sekangkang kera je dengan opis aku....tak sampai 10 minit pun

pengantinnya cantik..
makanannya pun sedap..
decoration pun meletops..
penyanyi jemputan pun sedap...
yang paling aku suka adalah sepanjang majlis berlalu..banyak tol lagi anuar zain...
heavenla kannnnnnnnnnnn?/hikhikhik



perantin yang sama padan

tapi first timelah aku tengok pengantin lelaki sendiri baca doa..
sian..agak tergagap jugaklah..mau taknya.....depan tetamu tuh weiiii...
kalau akulah...idak le ...menggigil wooooooo.............
mujur perantin tak bersilat sendiri..hikhikhik...









kan best kalau hari2 dapat bersama-sama dengan mereka........






4 comments:

WuMing said...

Skarang cuti sekolah.. Memang banyak kenduri...

sarah said...

tuelah..kadang....tak terpergi..kalau satu hari sampai 6 undangan....

Azwani said...

oohh mesti mak pengantin tu staff JPV, putrajaya kan?

sarah said...

wani: taklah..ini anak kepada sepupu ayah kita.....