please clik eh..

Monday, April 18, 2011

bila si batak nak beraya....

poyo!
akula..sapa lagi.... puasa pun  tak lagi...
yerla taun lepas aku tak beraya sangat.....sebab beranak...baju raya aku adalah baju raya mak aku..hampeh....tak menawan hokey.....

jadi tahun ne.... aku nekad ..nak buat  baju raya awal.... kira kalau  boleh paling glam... glam tahap aku lah.... tahap korang yang high taste...tak dapek la aku pollow.... teman ne miskin tegar.... kayo utang  jo...

dan yang paling best...baju kami laki bini  dah siap pun...yahoo!!!
dan oleh kerana aku dah jatuh cinta dengan design baju elyana masa nikah dia..... aku nekad nak jahit beads jugak..... jom kita buat!!!!!!!!!!!!! jom glemer skali....hahahaha
tapi elyana yang pakai haruslh meletopz...baju pun hatta dolmat hokeyyyyyyyyy....
baju aku? perekanya adalah ammoy cina kat kg aku....jauh tuh beza nya... dari segi kualiti dan harga !

memang baju dia dah lama kan korang tengok.... cantikkan????

cantik di mata aku lah...... jom tengok.....















tapi adakah aku akan secantik itu..?????
hahahahaha...mungkin harapan tinggal harapan..mau taknya..amik perbandingan diri dengan artis...ke  laut lah  gayanya......

but elyana said..dulu dia adalah antara orang yang tak cantik....  amacam??? 
korang nanti jangan lupa tepek gambar baju raya korang,...nanti aku dtg raya kat blog korang yer....


huh..whateverlah..... most important adalah baju si Q.... 
Since dah ada mesin jahit..ingat nak jahit baju ala..gaun labuh....cewah....


 okey tak????? 
but better in cotton kot..... hahahahahha
tapi aku sangat pasti bahawa tok mi nya akan siap kan baju si kecik tuh....confirm la.....

 ne baju kurung pertama qisha masa potong jambul hari tuh...





baju saya cantik tak???

hahahahah....kla..... dah..dah... malas nak layan diri sendiri....

2 comments:

✿❤Cik Izan❤✿ said...

hai...^__^ nice blog...
suka penceritaan yg santai dlm blog ni...

sarah said...

hai...... muahahahahha...... patutlah kembang je idung aku ne...hahahahahah...ko jgn ....nanti ada orang jeles....taw.. mehh aku follow ko pulak......