please clik eh..

Wednesday, April 13, 2011

oh madam KD.... kawen jugak ko yer...

oh..kris dayanti dah kawen erk???? huauahuahua.....tetiba jer kan... 
 satu ketika dulu..aku memng minat sama makcik ne
tapi one aku terdengar statement yang dia mengetahui hubungan anatara dato ct n datuk k dan dan dan aku tak minat dia dah...gila kan aku ne?...

jom tengok gambar artis kontroversi ne....skodeng kat sini


macam lebih kurang abang anang je aku tengok...

oh..this masjid is sgt lovely n peaceful jer..

hot kisz! memng tak boleh lari dengan adegan cium..

YEAY..LEH DAH CIUM ANYTIME..tapi kat situ gak ko nak kisz... hope bukan dalam masjid..maybe luar kawasan masjid(beranggapan baik)
tapi one part tang acara nikah ne yang buat aku touching is their akad..


Akad dilafazkan oleh Raul Lemos dengan lancar kepada KD berbunyi,

“Kepada isteriku tercinta, mas kawin ini berupa seperangkat alat solat, saya serahkan kepadamu tunai, semoga ada manfaatnya.”

“Suamiku tercinta Raul Lemos, saya terima mahar ini, Insya Allah saya akan manfaatkan, semoga redha dan berkat Allah selalu menyertai kita,” 

jawab KD sebagai balasan kepada akad Raul Lemos.

cam romantik jer kan????

kat mesia ne....cam yang korang tau dan selalu dengar..
tapi bab  taklik tue mesti sedih banget kan???
nape mesti sedih2kan?


patutnya kene happy...

cam cieter hindustan..meriah kaw....

2 comments:

black cat said...

wah ayat2 cinta gi2...

sarah said...

tuh la cam touching jer kan..just kalau diorang ne cam leh sopan sipin aku rasa....takder kontroversi rasanya..hahaha