please clik eh..

Wednesday, December 14, 2011

chezratnajg................. tak sangka singgah blog ne!

cantik tak headerbaru  baru blog aku ?
tak perasan? takpe sebab aku tahu blog ne bese jer...
tak siapa yang peduli...hehehehe

anyway, happy sangat sebab gambar ne aku ambil dari satu blog
isi blog ne sangat ringkas tetapi bagi aku sangat menarik
senang citerlah
aku sebenarnya jatuh cinta sama dengan karyanya, gambarnya
pendek kata memang kenelah dengan citarasa aku
so..aku teringin hendak mengabdikan hasil karya iatu gambar-gambar yang menarik dalam blog ini

mula-mula teragak juga lah
nak amik macam tuh je,rasanya tak elok sebab nanti dituduh mencuri karya orang
so , aku dengan  rasa malu yang tak terhingga , tulis sedikit komen untuk minta izin gambar di blognya

aku hanya berharap dia balas kerana blogger wanita ini tinggal dan menetap di luar negara
maybe di Perancis....tak pasti samada dia Malaysian @ Indonesian!

aku ne dah lama berangan nak sampai ke sana tapi tak tahu tercapai ke tak
so dengan harapan yang menggunung aku tulis komen padanya,...siap suruh singgah ke blog aku lagi tapi aku tak berharap dia akan menjenguk ke blog aku

pagi ne, tetiba dapat satu email dari tuan tanah tersebut


serius nak menjerit pepagi tadi
tapi kene control sebab malu dengan prang sebelah...

ade salam manis manis madu tawwwwwwwwww!
akak memang manisssssssssssss!


dari penulisan ne , aku rasa tuan tanah dia sangat sweet  and nice

kalau korang tak percaya , lawatlah ke blog dia

 http://chezratnajg.blogspot.com/

aku gerenti korang pun mesti suka dengan blog dia
tenang, nyaman.....
senang citer jenguklah sendiri

tak pun klik gambar bunga kat sebelah kiri blog aku ne...

2 comments:

man said...

bunga-bungaan adalah salah satu keindahan alam.

sarah said...

MAN: BETUL TUH...ANYWAY ADA JUGAK YANG PERASAN!TQ MAN