please clik eh..

Tuesday, December 13, 2011

ONLINE SHOPPING @ MY PINK PRINCESS.......

SUKA SHOPPING ONLINE?
SHOPPING BARANG BABY SECARA MAYA?
JOM SHOPPING ONLINE DI MY PINK PRINCESS!

OK...serius barang-barang dia sangat comel.. dan cute sangat
macam gatal je nak beli  barang-barang ne..
tak caya? jom roll ke bawah..










bagi aku beg ne memang sangat ohsem terutama beg yang warna pink dan coklat... tapi yang penting adalah kegunaan beg tersebut. cuba korang tengok betapa luas dalam beg ni... kalau dah jadi seorang emak, harus pakai beg besar-besar macamne...sebab boleh sumbat macam-macam k... botol la, pampers la, baju babyla,bapak bayi dan ntahape2la lagi yang boleh mummy letak dalam ne..


V-Coool Mummy Bag Classic design


RM60.00/PCS harga termasuk postage for W/M
E/M add postage RM5.00
Various color: Red,Pink, Brown,Blue.
Measurement : Button 38cm
Top : 49cm wide : 18cm
high : 32cm
nak lagi????




cute kan beg ne?  terkedek-kedeklah si kecik tuh kalau kene bawak.....
ada macam-macam kaler yang korang boleh pilih...
just grab this cute beg! 
i looooooike!




comel kan stokin bereben ne kan??

sangat lah cantik dress ni... 
korang nak beli? harga murah dan acceptable!

kalau nak tengok lagi barang - barang untuk si comel anda..boleh lawat kat FB...
facebook : my pink princess



sentiasa ada update terbaru dari owner my pink princess
singgah tau!

sayang semua..

2 comments:

man said...

cam ne pula dgn harganya..

sarah said...

hai man

tq minat... man kene add facebook owner ne... saya hanya tukang iklan...

fb :my pink princess

happy view kat fb dia