please clik eh..

Thursday, December 15, 2011

The Ministry of Health has organized a photography contest, The theme is simple: Tak Nak!

hai ........
dah tibakan hari jumaat.....
dah boleh senyum sebab cuti hujung minggu
lagi heaven ...tok mi dan tok man datang
of koslah the main reason hendak jenguk si little Qisha
aku ne sebagai sampingan je.....
kalau setakat muka aku, mak aku just guna skype aje..hahahaha


bukak email tadi ..
ada pesanan pihak penaja untuk Nuffnanger

about

pertandingan fotografi bagi kempen 'TAK NAK'
Of kos lah pihak penaja utama adalah Kementerian Kesihatan Malaysia




korang just ikut arahan dia kat bawah ne:

To enter this contest, what you have to do is:

Take a photo with the theme of the ‘Tak Nak’ campaign without using cigarettes or cigarette boxes as props
 
Post it on your blog as an update

• Include key words such as #taknak, photo contest / duit free and smoking kills
 
• Link the gayahidupsihat.my
 
• Once you have published the post, submit your permalink in the form below

sebab -sebab korang kene joint sebab hadiah dia cash money beb...
ok sangatlah hujung-hujung tahun ini kan nak kene bayar banyak kan....
apakata korang cuba...
mana tahu bernasib baik kan...
kalau tak dapat RM700, dapat RM1,000 tuh jadiklakan???
hikhikhik

ape lagi...try tengok hadiah ne....


• Grand Price cash-RM 1,000.00
• 2nd Price cash-RM 700.00
• 3rd Price cash-RM 500.00
• 4th Price cash-RM 300
• 5th Price cash-RM 150
• Consolation Price – Voucher Worth RM50.00

This contest will be a showcase of your skills and talent!

Contest end 26 December 2011.

So hurry and get your camera out and start snapping!
jangan lupa joint! bila nak tunjuk bakat lagikan?

1 comment:

G@D!z$ said...

dh klik2 kt sini juga..tq